Huren in koningslaan :: LOCATIE

Locatie

Huurappartementen Koningslaan

De vrije sector huurappartementen komen aan de Koningslaan in Rotterdam. De wijk Het Lage land ligt in de hoek van de A16 en A20 en is dus populair door de uitstekende bereikbaarheid.

Van de Koningslaan rijd je met de auto zo de Hoofdweg op, waardoor je in no time op de snelweg zit. Mocht je met het openbaar vervoer reizen, dan is het goed te weten dat de bus en de metro om de hoek stoppen.

Voorzieningen rondom de Koningslaan

Ook qua voorzieningen zit je goed. In de straat is een vrij uitgebreid wijkwinkelcentrum met supermarkten, verswinkels, horeca, drogisterijen en meer.
Verder vind je op een paar minuten loopafstand van de appartementen een huisartsenpraktijk en apotheek.

En heb je zin om te sporten?

Bij DPFC kun je dansen, fitnessen, een les bijwonen of je door een personal trainer laten begeleiden. Ook als je wilt skiën, voetballen, boksen, hockeyen, klimmen of tennissen, zit je hier goed.

Om de hoek vind je indoor Ski & Snowboard Rotterdam en aan de Boszoom hebben diverse sportverenigingen zich verzameld.

Lekker naar buiten

Je woont hier dan wel in de stad, maar er is ook genoeg groen in de buurt. Aan het eind van de straat heb je het Prinsenpark en met 5 minuten fietsen ben je bij de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Een ontzettend leuk recreatiegebied om te ontspannen, sporten, zwemmen, eten en te watersporten.


  • Winkels
  • Restaurants ca. 5 minuten
  • Fitness ca. 5 minuten
  • Kralingse bos en -plas ca. 5 minuten
  • Centrum ca. 15 minuten
  • School ca. 5 minutenKom je ook wonen aan de Koningslaan?

Schrijf je snel in voor Project Koningslaan en wie weet woon jij straks wel in één van de luxe afgewerkte appartementen van dit mooie complex!