Huren in koningslaan :: PROJECT


Project Koningslaan

68 ruim vrije sector huurappartementen in 4 types

Zowel vanuit de garage als de hoofdentree kun je de lift of de trap nemen. Het gebouw heeft 6 woonlagen, waarover de 68 luxe afgewerkte appartementen zijn verdeeld. Je hebt de keuze uit 4 type appartementen met 2 of 3 slaapkamers. De woonoppervlaktes lopen uiteen van ca. 83 tot ca. 104 m²

Genieten van de zon op je balkon met vrij uitzicht

Moet je je eens voorstellen hoe heerlijk je hier straks woont. Op je balkon of terras geniet je de hele dag van de zon, want de buitenruimtes liggen op het zuidwesten. Het zicht is vrij, je kijkt uit op bomen en water.

Thuiskomen in je huurappartement aan de Koningslaan

Kom straks aanrijden, parkeer je auto in de garage op -1 en daarna vervolg je je weg binnendoor naar je huurappartement. Veilig en droog. Als je met de fiets thuiskomt, kun je deze kwijt in de berging op de begane grond. De hoofdentree heeft - net als het hele gebouw - een warme en vriendelijke uitstraling. Welkom thuis!

Luxe en comfortabel

De appartementen krijgen een moderne keuken, voorzien van Siemens inbouwapparatuur en een badkamer met inloopdouche en wastafel. De opstelling van de keuken en indeling van de badkamer verschilt per type appartement. Je kunt het straks zien op de tekeningen. Door de hedendaagse bouwwijze zijn de appartementen goed geïsoleerd en dat voelt comfortabel.Kom je ook wonen aan de Koningslaan?

Schrijf je snel in voor Project Koningslaan en wie weet woon jij straks wel in één van de luxe afgewerkte appartementen van dit mooie complex!